Tel: 972 41 70 99 - Mo: 655 81 46 84
CAT
ES
QUE OFERIM
Cura Quiropràctica Avançada Específica i Científica per a la seva columna vertebral y sistema nerviós central.
Cura Global Vertebral, Cráneo-mandibular y Visceral.
SENSE MANIPULACIONS VERTEBRALS I SENSE DOLOR O SENSE EFFECTES SECUNDARIS.
Funció del sistema nerviós y símptomes possibles: migranyes, mal de cap (dolor de nuca), mareig, nerviossisme, dolor d'esquena, dificultad del moviment, ciàtica, dolor y molesties en els braços, formigueig, mans y colzes... Mal funcionament de: cor, pulmons, vesícula biliar, fetge, estómac, pàncrees, glàndules suprarrenals, ronyons, intestins gros i prim, òrgans sexuals...

columna-vertebral-sistema-nervioso
Centre Chiropractic - Girona
Girona Chiropractic
El nostre centre quiropràctic està especialitzat en el tractament de la columna vertebral i el sistema nerviós.
Funció Del Quiropràctic
La salut de la columna vertebral és esencial pel correcte funcionament del sistema nerviós i, per extensió, de tot el nostre cos. La columna, mòbil y flexible, actua com eix i allotja la mèdul.la que conecta el nostre cervell amb la resta del cos.
La funció del quiropràctic és restaurar el fluxe nerviós correcte. Per això, s'obtenen bons resultats en persones amb afeccions tan dispars como hernies discals, lumbalgia, pinçaments, escoliosi y desviacions, parestèsia, migranyes. Encara que l'objectiu no es tractar cap dolencia, sino ajudar el cos a que es curi i s'autorreguli.
Renova la Teva Salud
Una vertebra en posició incorrecta crea inflamació i pot alterar la funció del nervi, impedint, en conseqüència, el correcte funcionament del cos.
Sabem que la salut és un benestar òptim tant a nivell físic, com mental i emocional, no solament la manca de dolor o enfermetat. Tenim sempre present la frase d'Hipòcrates "en cas d' enfermetat, estudii primer la columna vertebral."
La Cura Quiropràctica Neurològica
ESTRÈS = TENSIÓ NERVIOSA = INFLAMACIÓ DELS NERVIS.
El sistema nerviós controla totes les funcions del organisme, si existeix una interferència (subluxació), s'interfereix en la capacitat innata del cos per curar-se. Nosaltres li oferim serveis quiropràctics per poder corretgir aquesta interferència, sense manipulacions i sense dolor o efectes secundaris.
Història i Evolució De La Quiropràctica
Daniel David Palmer va ser qui va establir les bases d'aquesta tècnica que va néixer a finales del Segle XIX. Encara que la manipulació manual ha tingut gran tradició al llarg de la història, Palmer va realitzar la primera intervenció quiropràctica conscient ajustant al seu porter, parcialment sord feia anys, una vèrtebra cervical desplaçada produia la interferència nerviosa. Això li va permetre la recuperació de l'audició al afectat.
Palmer va seguir investigant per concluir que el nostre cos poseeix una intel.ligència innata, en base de la nostra possibilitat interna de curació. No sempre és necessari recurrir a aportacions químiques temporals davant qualsevol dolor; simplement restablint el funcionamient ple a través dels ajustaments vertebrals s'afavoreix el fluxe nerviós de la complexa xarxa que ens recorre.
Partint de l'aportació del su pare, B.J. Palmer, científic reconegut, va seguir els sus passos estudiant la relació entre el sistema nerviós i la salut i va fundar la primera universitat en Iowa, EE.UU., origen de la proliferació d'aquests estudis. La especialitat quiropràctica ja està regularitzada i reconeguda en nombroses universitats y països europeus i compta amb més de 60,000 titulats sota les directrius del Consell d'Educació Quiropràctica que regula el currículum acadèmic de la professió.
A Espanya destaquen els esforços de l'Associació Espanyola de Quiropràctica (AEQ) per introduir l'especialitat como a tal en els sistemas legislatius i sanitaris estatals, ademés de regular l'exercici de la professió per especialistes llicenciats per protegir-la de l'intrussisme i servir de garantia al pacient. Avui en día contem, al nostre païs, amb la possiblitat de cursar els estudis superiors a Barcelona y a Madrid.
logo - chiropractic

Trav. de la creu, 21-23 bxs.
17002 - Girona

MAPA
mapa quiropractic girona


972 41 70 99

 
655 81 46 84
google plus
PUJA
© 2014 Girona Chiropractic. All Rights Reserved - Web design by Girona Productions