Tel: 972 41 70 99 - Mo: 655 81 46 84
CAT
ES

Per què faig servir aquesta fotografia en els meus anuncis i promocions

Estimat/da amic/ga.

"Et conec ". Això és el que normalment diu la gent quan em troben per la ciutat. Llavors aquestes persones em diuen: " Tu ets el doctor Lambert. He vist l'anunci amb la teva fotografia."

Bé, potser et hauria d'explicar per quin motiu ús està foto en els meus anuncis. Comencem per mi, que sóc el de l'esquerra de la foto.

Fa 21 anys, em va passar alguna cosa que em va canviar la vida per sempre. Deixa'm explicar-te la meva història.

Fa temps, era un estudiant del col·legi quan un dia, fent un mal gest jugant tennis, em vaig quedar clavat sense poder-me moure. Vaig desenvolupar una malaltia dolorosa a l'esquena ia la cama anomenada "lumbàlgia i ciàtica". En el meu cas va ser de cop. El dolor a l'esquena em privava de fer vida normal. Poc temps després vaig començar migranyes fortes, vòmits, mareig i una qualitat de vida anormal per a un nen de tretze anys.

Però n'hi ha més...

Tot i prendre molts medicaments i fer molts massatges, vaig aconseguir molt poca millora; llavors la meva Mare decidir portar-me a un quiropràctic que coneixia a mitjançant una amiga seva.

Aquest Doctor quiropràctic em va fer una revisió i em "va ajustar" la columna vertebral. Aquest ajust no va ser dolorós; en realitat, em vaig sentir millor. Em sentia alleugerit i em va funcionar molt bé; a la vegada, vaig quedar tan impressionat amb altres miracles que vaig observar la seva consulta, que pocs anys després vaig anar a una universitat de quiropràxia en els Estats Units.

quiropractica a girona doctor Lambert

Ara parlaré de la nena que hi ha a la dreta de la foto, que és l'Emma, la meva segona filla. A l'edat de dos anys tenia bronquiolitis. Havia de prendre la medicació per a la malaltia com a mínim dues vegades al dia i de tant en tant necessitàvem portar-la a urgències perquè no podia respirar.

Així que vaig començar a fer-li ajustos a la columna, va anar millorant, i ara la bronquiolitis ha desaparegut. Sembla insignificant, però fet un gran canvi.

Mireu si dóna voltes la vida; ara la gent em ve a veure quan té mal de cap, migranyes, dolor crònic, dolor a les cervicals, a l'esquena o al braç, estrebades provocats per accidents de cotxe, mal d'esquena, infeccions a l'orella, asma, al·lèrgies , paràlisi de diferents membres del cos, lesions esportives ... Només per nomenar unes quantes malalties.

Aquí hi ha algunes de les opinions dels pacients:

  • "No he tingut més migranyes ni més dolor a les cervicals."
  • "Em sento més bé que mai."
  • "No he tingut mal d'esquena des de fa dos anys i mig. Ningú em va poder i ajudar mai fins que no vaig anar a visitar el Dr. Lambert."

Però hauria de saber que jo no he curat mai a ningú de res. Simplement faig un ajust en una vèrtebra específica per alliberar la pressió del nervi, i llavors és el propi cos que respon i es cura per si sol. Vam aconseguir millores molt importants.

És tan simple com això!

Molta gent ha descobert que s'estalvia molts diners en la seva salut si va al quiropràctic.

Una altra raó per anar és que d'aquesta manera també es pot estimular molt més el sistema immunològic, naturalment sense medicaments. El sistema immunològic lluita contra els constipats, les grips i altres malalties i no caldrà anar cada vegada al metge.

Pensa que una setmana sencera a la meva consulta on costaria tant com una visita en un altre lloc. Per millorar la teva salut, cal que malgastis euros.

Et podràs beneficiar d'una oferta increïble. Si em després d'aquest article podràs fer una primera visita (inclou: la consulta, anàlisi de la columna vertebral i de la postura, visita orientativa) a un preu especial de 27 € (preu habitual 70 €).

Però si us plau, truca immediatament perquè no pots perdre aquesta oportunitat. No intento seduir-te amb aquest en horari, tenim abonaments i descomptes familiars per continuar el tractament. Ha de saber que és important triar bé el doctor.

Una excel·lent cura a un bon preu... suposo que entendràs que una visita econòmica no té res a veure amb la qualitat de la cura. Els meus diplomes: m'he graduat al Life College de San Francisco, on han publicat molts articles en diaris sobre la quiropràctica, m'han confiat la cura des de nadons fins a grans atletes, i ara va ajudar molta gent que necessita atenció.

En el nostre centre hi ha un ambient amigable i càlid, i en tot moment intentem que et trobis a gust, com a casa teva. Et donem un magnífic servei a un preu excepcional. El nostre centre es diu Girona Chiropractic i estem al carrer Travessia de la creu, 21-23 baixos, a Girona.

El nostre telèfon és el 972 41 70 99 truca'ns per demanar hora. També pots trucar al mòbil 655 81 46 84 o usar Whats app.

Et podem ajudar.

Gràcies.

Álex Lambert, D.C.

oferta visita quiropractico girona

PROMOCIÓ: PRIMERA VISITA 27€
Imprimeix el PDF adjunt i aconsegueix un important descompte en la primera visita, només et costarà 27€ (Preu habitual 70€).

OFERTA WEB

primera consulta quiropractic girona promocio

Alex Lambert - Quiropractic
Alex Lambert D.C.
Llicenciat en Quiropràctica (EUA) amb més de 21 anys d'experiència.
Especialista en la columna vertebral i el sistema nerviós.
Que és la quiropràctica
El propòsit de la quiropràctica és reiniciar i accelerar el procés de curació del cos.
L'únic objectiu de la quiropràctica és aplicar ajustaments específics suaus a la columna vertebral permetent així al cos corregir les subluxacions vertebrals.
Subluxacions vertebrals
La subluxació inflamatòria crònica d'una vertebra impedeix la comunicació correcta entre el cervell i el sistema nerviós.
Tractem les subluxacions vertebrals sense l'ús de cirugies, medicaments o química.logo - chiropractic

Trav. de la creu, 21-23 bxs.
17002 - Girona

MAPA
mapa quiropractic girona


972 41 70 99

 
655 81 46 84
google plus
PUJA
© 2014 Girona Chiropractic. All Rights Reserved - Web design by Girona Productions